Most már hivatalos is, hogy Alex Garland legújabb rendezése, a Civil War senkit sem hoz majd kényelmetlen helyzetbe a mozikban.

Merthogy a produkció 109 perces játékidőt kapott szemben a korábbi híresztelésekkel, miszerint a film 3 órás lesz. A Civil War ettől eltekintve kétségtelenül 2024 egyik legepikusabb akciófilmjének ígérkezik.

A történet szerint az Egyesült Államokat a jövőben egy polgárháború dúlja fel, amelynek következtében 19 állam elszakadt, a civil lakosságot pedig a katonaság tartja rettegés alatt, miközben újságírókat végeznek ki. Már pusztán az előzetes is félelmetes képkockákkal tárta fel Garlan sötét vízióját a jövőről.

A Civil War a tervek szerint 2024 nyarán debütál majd a mozikban, a film főszerepeiben Kirsten Dunst, Wagner Moura, Cailee Spaeny, Sonoya Mizuno, Nelson Lee, Christopher Cocke és Stephen McKinley Henderson lesznek láthatók.

akció | dráma

Az Amerikai Egyesült Államok egysége szinte teljesen megtört. Az ország mélyen megosztott, polgárháború tört ki. A demokrácia és az alkotmány mintha már régen álmok... több»