2019.04.22   szerző: csd   hozzászólások: 0

Már a mozikban a John Wick harmadik felvonása, a Parabellum. A stúdió pedig minden rajongót szeretne megnyugtatni, hogy ezúttal minden kutya biztonságban van.

Mindenki nyugodjon meg, a kutya biztonságban van a John Wick 3-ban!

A napokban tett közzé egy rövid videót a Lionsgate a Youtube csatornáján, amely néhány rövid jelenet erejéig bepillantást nyújt a film kulisszái mögé. A film egyik jelenetében hősünk ezúttal egy ismeretlen kutyát vesz az oltalmába, amelyet végül a franchisben kulcsfontosságú színhelyet betöltőt Continental hotelbe visz.

Persze nyitott kérdés maradt, hogy mi is történt az állattal, amelyre végül maguk az alkotók adnak választ a rövid bejátszásban. Nehéz persze minderről spoilermentesen írni, így csakis bíztatni tudjuk a rajongókat, hogy mielőbb nézzék meg a filmet, már csak azért is, mert az eddigi kritikák alapján a Parabellum franchise egyik legsikeresebb darabja.

akció | krimi | thriller

John Wick tiltott területen, a gazfickók rejtekhelyeként működő Continental Szállodában gyilkolt. Tettével magára vonta a Felső Kör haragját, 14 millió dolláros jutalom... több»