Mint az Eredet, csak több fülledt jelenettel: Előzetest kapott a Marvel-sztárokkal forgatott pszichohorror

Olivia Wilde korábban már bizonyította, hogy rendezőként is megállja a helyét Hollywoodban, a Don't Worry Darling pedig egy igazi pszichológiai thriller ígérkezik, amelyhez frissen be is futott az előzetes.

A film története szerint Alice idilli életet él férjével, Jackkel abban a Victory cég által fenntartott kisvárosban. Egyik napról a másikra azonban egyre különösebb történések veszik kezdetüket, amely arra készteti Alice-t, hogy utánajárjon, milyen titkos projekten is dolgozik férje.

Miközben Alice egyre mélyebbre ássa magát az ügyben, úgy a cég főnöke, Frank is egyre jobban felfigyel rá, mindeközben az idill látszata is lehullik otthonukról. Olivia Wilde második nagyjátékfilmes rendezése idén szeptemberben érkezik a hazai mozikba.

A film főszerepeiben három MCU sztár is látható lesz, Florence Pugh, Harry Styles és Gemma Chan, további szerepekben pedig érkezik Chris Pine, KiKi Layne, Nick Kroll, Timothy Simons és maga Olivia Wilde is.

dráma | horror | krimi | misztikus | thriller

Az 1950-es években járunk. Alice úgy érzi, valami nem stimmel azzal az álomvilággal, amelyben a férjével, Jackkel élnek. Szinte minden tökéletes, ugyanakkor egyre gyanúsabbnak... több»