Hamarosan a hazai mozikba is megérkezik a Gerard Butler főszereplésével készült A gép, amelynek forgatásáról maga a színész árult el egy igencsak megrázó és hátborzongató kulisszatitkot.

Butler a Late Night With Seth Meyers című műsor legutóbbi adásában beszélt arról, hogy történt vele egy komoly baleset a film forgatása során, amikor egy elromlott berendezést próbált megjavítani.

“Bedugtam a kezem a két kerék közé, és úgy tettem, mintha tudnám, mit csinálok. Amikor kihúztam a kezem, vér és zöld folyadék borította. Én erre: 'Nem tudom, mi ez a zöld folyadék'” - mesélte a színész.

“Megdörzsöltem az arcom, majd hirtelen a torkomban, a számban, az orromban éreztem. Éreztem azt is, hogy a szemembe került, és hogy égeti az arcom” - tette hozzá Butler, és mint kiderült, a folyadék nem más volt, mint foszforsav.

A stábtagok közül többen próbáltak segíteni Butlernek, ugyanakkor nem tudták eldönteni, ha vízzel próbálja meg lemosni az anyagot, az súlyosbítja-e a helyzetet. A CDC honlapja szerint a sebesültnek azonnal meg kell mosnia az arcát, majd orvosi segítségért kell fordulnia.

“Mintha élve elégnék... Szóval intenzív volt. Valójában órákig égett mindenem. Bármit a munkáért” - jegyezte meg a színész végül humorosan utólag, hiszen szerencsés módon nem történt komolyabb baj a baleset következtében.

69 A gép  (2023)

akció | kaland | thriller

Brodie Torrance-t egy kereskedelmi légitársaság legjobb pilótájaként ismerik, aki hősiesen landol viharban megrongálódott repülőgépével egy távoli Fülöp-szigeteki... több»