Mit nézzek? Schwarzenegger Netflix-sorozata mellett 4 másik premierről sem érdemes lemaradnod

Öt izgalmas új sorozat is indul ezen a héten a különböző streaming platformokon. Ott van köztük Arnold Schwarzenegger régóta várt újdonsága, karrierje első sorozatszerepével. De megérkezik egy nagyszerű őslényes doku-sorozat második évada is. Bepillantást nyerhetünk a hivatásos sellők életébe és képet kapunk arról is, milyenek egy amerikai-kínai hétköznapjai!

#5

animáció | dokumentum | történelmi

Apple TV+

A nézők ismét elmerülhetnek a 66 millió évvel ezelőtti világunkban, és még több furcsa és csodálatos teremtményt ismerhetnek meg. több»

A nézők ismét elmerülhetnek a 66 millió évvel ezelőtti világunkban, és még több furcsa és csodálatos teremtményt ismerhetnek meg. Az első évad hatalmas siker volt, a második sem ígérkezik rossznak. Mától az AppleTV+-on.
#4

dokumentum

Netflix

Üdvözöljük a hivatásos sellőlét szeszélyes világában, ahol az emberek úszás iránti szenvedélye félmilliárd dolláros iparággá nőtte ki magát. több»

Rendező: Cynthia Wade
A sellők évszázadok, ha nem évezredek óta az emberek fantáziájának kulcsfigurái, millió tengerészlegenda szól róluk. De azt tudtad-e, hogy a valóságban is vannak sellők? Persze nem igazi halemberekről van szó, hanem egy dollármilliárdokról szóló szórakoztatóipari show-ról. A hivatásos sellők munkáját és életét mutatja be a Netflix új doku-sorozata. Premier május 23-án.
#3

akció | vígjáték

Disney+

Jin Wangot követhetjük nyomon, egy átlagos tinédzsert, aki egyensúlyt szeretne találni a középiskolai társadalmi élete és a bevándorló otthoni élete között. Amikor az... több»

Jin Wangot követhetjük nyomon, egy átlagos tinédzsert, aki egyensúlyt szeretne találni a középiskolai társadalmi élete és a bevándorló otthoni élete között. Amikor az iskolában találkozik egy új külföldi diákkal, még több világ ütközik össze Jin életében. Május 24-ről a Disney+-on.
#2

romantikus | vígjáték

Apple TV+

Az egykori gyerekkori legjobb barátok felnőttként újra összejönnek, és megpróbálnak túllépni azon a törésen, ami a szétválásukhoz vezetett. több»

Az egykori gyerekkori legjobb barátok felnőttként újra összejönnek, és megpróbálnak túllépni azon a törésen, ami a szétválásukhoz vezetett. Május 24-től az AppleTV+-on.
#1

65 Fubar  (2023)

(11) (2)

akció | kaland | thriller

Netflix

Egy egész világon átívelő kémkaland, amelynek középpontjában apa és lánya áll, aki rájönnek, hogy az egész kapcsolatuk hazugságokra épült. Arnold Schwarzenegger... több»

Arnold Schwarzenegger karrierjének első sorozatszerepe! Egy nyugdíjazott CIA-ügynök egy nap rájön, hogy a családjában több a hazugság mint az egész munkájában. Ezért még egyszer utoljára terepre kényszerül, hogy tisztába tegye a lánya ügyét. Premier május 25-én a Netflixen.