55 Lucky Day  (2019)

A Ponyvaregény társ-forgatókönyvírója, Roger Avary másfél évtized után visszatért, hogy egy brutális, fekete humorú filmmel ajándékozza meg a világot. Befutott a Lucky Day első előzetese!

Megérkezett a Lucky Day erősen korhatáros előzetese, mely tobzódik az erőszakban és a vérben, de, mire is számíthatnánk Roger Avary-tól, aki olyan filmek forgatókönyveivel várt híressé, mint a Ponyvaregény és a Tiszta románc?

A börtönt is megjárt direktor (ittasan halálos balesetet okozott) most újra Hollywood kegyeire pályázik, bár kétségkívül nem behízelgő, ám annál eredetibb stílusban.

A film főszereplője egy tolvaj, Luke Bracey, aki épp most szabadult a börtönből, valamint egy magát franciának képzelő pszichopata sorozatgyilkos, de azt, hogy pontosan hogyan fonódik majd össze a kettejük története, egyelőre homály fedi.

A Lucky Day stáblistáját olyan sztárok erősítik, mint Nina DobrevMark DacascosCrispin GloverTomer SisleyDavid HewlettClifton Collins, Jr. és Nadia Farès. A film október 11-től érhető el a streaming szolgáltatók kínálatából.