Ezért vállalta valójában Robert Pattinson a Batmant

Robert Pattinson lesz a következő Batman Matt Reeves filmjében, a fiatal színész pedig őszintén beszélt arról is, miért volt fontos számára elvállalni ezt a szerepet.

A Variety magazin Actors on Actors című műsorában Pattinson Jennifer Lopezzel beszélgetett, amely során csakhamar a The Batmanre terelődött a szó.

„Ami a Batmant illeti, az egy furcsa dolog. Tudtam, hogy új filmet készítenek, ami nagyon vonzó volt a számomra. Nem tudom, pontosan mi játszódott le bennem. Nagyon más érzés az, amikor olyan dolgot akarsz csinálni, aminél tisztában vagy vele, hogy ott van a közönség, egy közönség akinek a tagjai számítanak valamire. Persze van egy kihívás is a dologban. Mindenki úgy volt vele: 'Áh, igen? Te akarsz lenni Batman?' Az e mögött rejlő kihívás elég érdekes dolog” – mondta a színész.

Pattinson későbbi karrierjére nem igazán jellemző, hogy nagy sikernek örvendő franchise-ban vállaljon szerepet, így többnyire sosem lehet tudni, mit lehet várni a szerepeitől, ezúttal azonban hatalmas elvárásokkal kell valószínűleg szembenéznie a színésznek.