Mintha egy örökkévalóság telt volna el azóta, hogy a Trónok harca hetedik évadának utolsó epizódja végre a képernyőkre került, lassan elérkezik az idő a záró évad premierjére.

A nézőknek közel két évet kellett várniuk a sorozat utolsó felvonására. A hetedik évad utolsó epizódjaiban korántsem alakultak bíztatóan a dolgok, így mindenkit azt tart lázban, hogy az élőknek vajon sikerül-e összefogniuk a Másokkal szemben.

A HBO grandiózus lezárást ígér, és noha úgy tűnik, hogy a nyolcadik évad csupán hat epizódból áll majd, a csatorna leszögezte, hogy az egyes részek a megszokottnál hosszabbak lesznek majd, legalább annyira, mintha hat nagyjátékfilm kerülne majd a képernyőkre.

A napokban merültek fel az információk, hogy a Trónok harca nyolcadik évadának első két epizódja 54 és 58 perces lesz, a harmadik kereken 60 perc, az ötödik 80, végül a hatodik epizód 80 perces lesz majd.

A híreket egyelőre nem erősítette meg az HBO, hiszen úgy tűnik, hogy a készítők az utolsó pillanatig dolgoznak a lezáráson, így a játékidők is változhatnak a premierekig. A nyolcadik éved első epizódja 2019. árpilis 14-én érkezik.