Na tessék, romantikus történet lesz a Venom 2

Vészesen közeledik a Venom 2. - Vérontó premierje, Andy Serkis pedig egy igencsak érdekes megközelítést vetett fel a sztorival kapcsolatban.

A rendező a legfrissebb interjújában ugyanis elárulta, hogy a Venom 2 lényegében egy romantikus történet lesz majd, persze nem feltétlenül abban az értelemben, ahogy azt elsőre sokan gondolnák.

Egyelőre persze kérdéses, hogy Eddie Brock és Anne Weying újra egymásra találnak-e majd a folytatásban, mindenesetre a történet főgonosza Cletus és Shriek egy párt alkotnak majd. Serkis azonban nem rájuk gondolt, amikor “romantikus történetetként” hivatkozott a filmre.

“Egy rendkívüli kapcsolatról van szó, amikor a szimbióta és a gazdatest helyzetéről beszélünk. Minden szerelmi kapcsolatnak vannak mélypontjai és persze kiemelkedő pillanatai. Venom és Eddie kapcsolata pedig tele van feszültséggel, már-már ki nem állhatják egymást, de mégis együtt kell maradniuk, mivel nem élhet az egyik a másik nélkül. Ez az igazi partnerség, ez az, amiről a kapcsolatuk szól” - jegyezte meg Serkis.

Kétségtelen, hogy Eddie és Venom kapcsolata hatalmas változásokon ment keresztül az első rész történései óta, így az film egyik fő témája az ő együttélésük lesz majd, hogy kiderüljön, mégis mennyire hatja át mindez a film teljes sztoriját, arra csupán októberig kell várniuk a mozirajongóknak.

akció | horror | kaland | sci-fi | thriller

Ahogy Cletus Kasady megígérte, ha kiszabadul, akkor bizony lesz egy kis "vérontás". Így csak idő kérdése, hogy Venom új ellenséggel találja szemben magát. Eltelt némi idő... több»