Sharon Stone (galériánkban) kőkemény nő, elég csak azt megnézni, mi mindenen ment keresztül az elmúlt két évtizedben. Nem elég, hogy a színésznő testéből 2001-ben eltávolítottak egy hatalmas (de szerencsére jóindulatú) daganatot, a beleegyezése nélkül nagyobb mellimplantátumot is kapott. De ennél is rosszabb volt, amikor stroke-ot kapott, amiből sikerült teljesen felgyógyulnia. Most viszont újra daganatot találtak a testében.

Sharon Stone minderről az Instagram-oldalán számolt be a rajongóknak. Elmesélte, hogy felkeresett egy orvost, mert erősödő fájdalmai voltak. Megvizsgálták, de nem találtak nála semmit, ezért elküldték. Ő viszont nem törődött bele a szerinte téves diagnózisba és elment egy másik orvoshoz másodvéleményt kérni. És igaza lett.

A második vizsgálaton ugyanis hatalmasra nőtt miómát találtak a szervezetében. Ezek nem rosszindulatú daganatok, amelyek a méh izomfalának szöveteiből nő ki és mérete egészen széles skálán mozoghat.

Sharon Stone az Instagram-bejegyzésében arra buzdít mindenkit, hogy ha aggódnak a testüket érintő változások miatt, sose hagyják magukat lerázni. Mindig kérjenek másodvéleményt, ha úgy érzik, hogy nem kaptak kielégítő választ és ellátást. Azt is hozzátette, hogy most a betegség miatt 4-6 hétig szorul majd kezelésre.