55 Morbius  (2022)

A napokban érkezett meg a Morbius első előzetese, amely máris számos izgalmas információt árult el a készülő produkcióról. Annyi bizonyos, hogy Jared Leto alakításával igencsak ütősnek ígérkezik a film, ráadásul Michael Keaton is visszatér a Keselyű szerepében.

2020.01.15   olvasottság: <1000x   szerző: csd  

Annak ellenére, hogy a múlt év őszén kétségessé vált a Sony és Marvel további együttműködése, nagyon is úgy tűnik, hogy a két stúdiónak bőven van még ötlete a jövőre nézve, így a FandomWire magazin legfrissebb értesülései alapján már javában zajlanak a Sinister Six előkészületei.

Azoknak, akiknek kevésbé lenne ismerős eláruljuk, hogy a Sinister Six a legnehezebb rosszfiúkból álló csapat Pókember univerzumában. A klasszikus felállásban jelen van Mysterio, Scorpion, Doctor Octopus, Electro, Sandman és Kraven. Ez utóbbi várhatóan a Pókember 3-ban fel is bukkan majd.

Egyelőre persze kérdéses, hogy Jake Gyllenhhal visszatér-e majd a produkcióban, feltehetően azonban a fentebb említett klasszikus felállástól eltérően Jared Leto, illetve a Tom Hardy-féle Venom is csatlakozhat a stábhoz.

A hivatalos szinopszis persze még várat magára, ahogy a premierdátum sem ismert még, de egyelőre felesleges is ezen aggódni, hiszen mind a Marvel, mind pedig a Sony tartogat még bőven meglepetéseket rajongók számára a következő időszakban, hiszen idén júliusban érkezik tehát a Morbius, a vámpír, októberben pedig a Venom 2.