Napokon belül a mozikban A kaszkadőr Emily Blunt és Ryan Gosling főszerepésével.

Már csak néhány napot kell várnunk az év egyik, ha nem a legnagyobb akció-vígjátékára, melyben látványos akciójelenetekből, mint például repkedő terepjárókból és robbanásokból, és romantikából sem lesz hiány a két főszereplő között.

Blunt karaktere, Jody Moreno, az első akciófilmjét rendez, míg Gosling, Colt Seavers, a produkció sztárjának, Aaron Taylor-Johnson a kaszkadőrét alakítja. Amikor a sztár eltűnik, Colt próbálja megmenteni a forgatást és közben visszahódítani Jody szívét, ami komplikált kihívásnak bizonyul, mivel Jody ragaszkodik a kapcsolatuk professzionális kereteihez.

Gosling karakterét különösen vonzza Jody rejtélyes és kiszámíthatatlan természete, mint fogalmazott:

„Sokat gondolkodtam azon, mi vonzza Coltot ebben a nőben. Odáig rendben, hogy nagyon csinos meg okos meg tehetséges, de mégis mitől olyan különleges számára? Nos, összeraktam: Jody teljesen rejtélyes és kiszámíthatatlan, meg egy kicsit szadista, és ettől válik izgalmassá” - mondta a színész az Entertainment Tonight-nak. 

Szóval lehet készíteni a popcornt és hangolódni egy jóféle romantikus-akciófilmre, melynek hazai bemutatója 2024. május 2-án lesz.

akció | dráma | vígjáték

Colt Seavers (Ryan Gosling) egy kaszkadőr a balesete után új esélyt kap, amikor visszahívják egy filmes projekthez. Itt találkozik egy korábbi munkatársával (Aaron Taylor-Johnson),... több»