Az Oscar-díjas Tilda Swinton (galériánkban) a texasi Austinban zajló SXSW fesztiválon világosan leszögezte az álláspontját.

Tilda Swinton az SXSW fesztiválon megjegyezte, hogy örömmel tölti el, hogy a világjárvány elérte azt a pontot, ahol a közönségnek már nem kell maszkot viselnie.

A Variety beszámolója szerint a színésznő később azt mondta: "Éppen egy filmet fogok forgatni Írországban, és azt mondták, hogy mindig viseljek maszkot, de nem fogok."

Swinton hozzátette, hogy "nagyon egészséges", miután már többször is elkapta a COVID-19-et.

A színésznő W Magazine-nak korábban elmondta, hogy 2021 augusztusában ő is megbetegedett, és három hétig nem tudott felkelni az ágyból.

"Úgy köhögtem, mint egy öregúr, aki 70 évig pipázott, és csúnyán szédültem" - mondta. "Viszonylag könnyen megúsztam, de a legrosszabb az, hogy milyen hatással volt az agyamra." Még hónapokkal később is azt állította, hogy memóriaproblémákkal küzd.

A színésznőt legutóbb a Háromezer év vágyakozás című filmben láthattuk a mozikban Idris Elba oldalán. A film jelenleg a Telekom TVGO kínálatában streamelhető.

dráma | fantasy | romantikus

Egy tudós története, aki tulajdonképpen elégedett az életével, miután azonban találkozik egy dzsinnel, aki három kívánságot kínál neki a szabadságáért cserébe, az élete... több»