2016.08.18   szerző: hp   hozzászólások: 0

Az Oscar-díjas színésznő végzett a képregényfilmekkel.

Nem játszik több Marvel-filmben Natalie Portman

A közeljövőben biztosan nem tér vissza a Marvel mozis univerzumához Natalie Portman. A színésznő, akit a Thor-filmekben a címszereplő szerelmének szerepében láthattunk a Wall Street Journal-nek adott interjújában beszélt a jövőbeli terveiről, melyben nem szerepelnek a Marvel produkciók.

"Amennyire én tudom, ennyi volt" - válaszolta az újságíró azon kérdésére, hogy várható-e a megjelenése a stúdió jövőbeli filmjeiben. "Úgy értem, talán egyszer felkérnek majd mondjuk a Bosszúállók 7-hez, de fogalmam sincs. Mindenesetre a legjobb tudomásom szerint végeztünk, de örülök, hogy a része lehettem" - mondta.

A Marvel Studios nem kommentálta a színésznő állításait, a stúdió elnöke, Kevin Fiege azonban már korábban elárulta, hogy a jövőre érkező Thor: Ragnarökban a rajongóknak nem kell számítaniuk Portman visszatérésére. Ugyanakkor elmondta, hogy a film története indokolni fogja a színésznő távolmaradását.

Portmant legközelebb Jackie Kennedy szerepében láthatjuk majd a Jackie című életrajzi drámában, míg a tengerentúlon a napokban debütál első rendezése, azA Tale of Love and Darkness.

A Thor Ragnarok jövő októberben érkezik a mozikba.