Nem mi találtuk ki: Az új Mortal Kombat tényleg A Gyűrűk urából (!) merített inspirációt, elmagyarázzuk!

Csupán néhány hét van hátra a Mortal Kombat premierjéig, a film egyik producere pedig egy igencsak izgalmas részletet osztott meg egy friss interjú során.

Legyen szó a franchise bármelyik megjelenéséről, a Mortal Kombat mindig összetett sztorit kínált, mindezzel pedig a legújabb filmváltozat készítőinek is szembesülniük kellett. Erre tért ki nemrégiben Todd Garner a GamesRadar+ kerekasztal beszélgetése során.

“John Tobias és Ed Boon egy igencsak sűrű, összetett és lenyűgöző történettel álltak elő, amelyben számos egymástól különböző karakter szerepel. Hatalmas kihívás volt őket összehozni” - jegyezte meg Garner, majd elárulta, hogy a Gyűrűk Ura formuláját vették alapul,

“Egy ezer oldalas regény esetében tudod, hogy ebből vágni kell majd, le kell szűrni a lényeget, hogy beleférj a 2 órás játékidőbe. Ilyenkor komoly döntést kell hozni, hogy megőrizhesd az eredeti sztori esszenciáját” - tette hozzá a producer.

Hogy mennyire sikerült a lényeges dolgokat megőrizni a Mortal Kombat stábjának az eredeti franchise-ból, az hamarosan kiderül, hiszen a film április nyolcadikán debütál.

akció | fantasy | kaland | sci-fi | thriller

Cole Young élete a harc és a küzdelem. A fiatal MMA harcos rendszeresen ringbe száll, a pénzért cserébe pedig bárkit a padlóra küld. Cole-nak azonban fogalma sincs valódi... több»