Még filózol rajta, hogy idén karácsonykor mit nézz a kötelező Kevin McCallister-sztori mellett/helyett? Akkor adunk egy tippet, nem is akármilyen tippet. Egy karácsonyi musicalt. Egy karácsonyi musicalt Will Ferrellel a főszerepben. Egy karácsonyi musicalt Will Ferrellel és Ryan Reynoldsszal a főszerepben!

A karácsony szellemében a klasszikus Charles Dickens mű modernkori feldolgozása. Vagyis a jól ismert sztorit kapjuk: a karácsony szelleme minden évben kiválaszt egy eltévelyedett lelket és három szellem segítségével megpróbálja visszaterelni a jó útra. Csakhogy idén nem lesz olyan könnyű dolga.

A filmben a karácsony szellemét Will Ferrell alakítja, míg az ügyeletes megtérítendőt, Clint Briggset Ryan Reynolds. A párosuk viszi el a hátán az egész filmet, amely musical lévén éneklésben és táncban gazdag. És persze poénokban, amelyek remekül állnak mindkettőjüknek.

A film forgatókönyvét Sean Anders és John Morris írta, a rendezést is ők ketten vállalták. Vagyis elmondható, hogy abszolút jó kezekben volt a projekt az első perctől az utolósig.

A karácsony szellemében a sztárgárda és a remek alkotók fényében nem meglepő módon eddig remek kritikákat kapott. A rajongók elárasztották a közösségi médiát a pozitív véleményekkel és mindenkit arra buzdítanak, hogy nézzék meg a filmet. Ezt egyébként az AppleTV+-on lehet megtenni napokon belül.

családi | musical | vígjáték

Charles Dickens történetének zenés változata, amely egy zsugori embergyűlölőről szól, aki varázslatos utazásra indul. több»