Nem sokan nézték végig a történelem legdrágább sorozatát

Nagyon úgy tűnik, hogy minden idők legdrágább sorozata mégsem hozott akkora nézettséget, mint azt korábban remélték a készítők.

A közel 450 millió dollárból készült A hatalom gyűrűi első epizódja bár kimagasló nézettséget hozott, a The Hollywood Reporter értesülése szerint a nézők kevesebb, mint a fele fejezte végül be a teljes évadot.

A jelentésből az is kiderül, hogy az első évad végére az amerikai nézők 37 százaléka, míg nemzetközi szinten a nézők 45 százaléka követte végig a széria első teljes évadát. Ez jócskán alulmúlja az Amazon korábbi reményeit, így azt a következtetést is le lehet vonni, hogy a produkció gyártása jelenleg nem túl kifizetődő.

A jelentésből továbbá az is kiderül, az Amazon Studios vezetője, Jennifer Salke nem habozik nagy összegű szerződéseket kötni, ugyanakkor a 140 millió dollárból készült Daisy Jones & The Six sorozat sem hozta a tőle elvárt nézettséget.

akció | dráma | fantasy | kaland

Az Amazon Studios sorozata elsőként hozza el Középfölde másodkorának legnagyobb hőseit és legendáit. Ez az epikus történet évezredekkel A hobbit és az eredeti Gyűrűk Ura... több»