Nem vicc, Adam Sandler jövőre tényleg Oscart nyerhet!

A napokban számoltunk be arról, hogy Josh és Benny Safdie legújabb filmje, az Uncut Gems debütált az idei Telluride Filmfesztiválon.

A filmben szerepet kapott Adam Sandler is, aki úgy tűnik filmes karrierje legjobb alakítását hozta a filmben. Noha Sandler korábban számos emlékezetes produkciót tett le az asztalra, amiért a rajongók a mai napig imádják, Sandler a mai napig mindezek ellenére közel 30 Arany Málna-díj jelölést tudhat magáénak.

Szakmai berkeken belül Sandlerre többen hivatkoztak már úgy a színészre, akinek karrierje 20 éve már a süllyesztőben kellene lennie. Az Ucut Gems pedig bemutatásra került a Torontói Nemzetközi Filmfesztiválon is egyaránt, ahol a közönség találkozhatott a stáb egy részével.

A panelbeszélgetés során az egyik rajongó végül bekiabálta, hogy „Oscart Sandlernek!”, amelyet kitörő taps fogadott. Bár egyelőre teljesen kérdéses, hogy Sandler, aki napokban töltötte be ötvenharmadik életévét kaphat-e jelölést a filmben nyújtott teljesítményért, mindenesetre talán sokan támogatnának egy ilyen kezdeményezést.