Nem akármilyen forgatáson van túl Colin Farrell, ezt nem fogja egy darabig elfelejteni, az biztos. A színész az elmúlt időszakot egy ír szigeten töltötte, ahol Brendan Gleesonnal közös filmet forgattak. A sziget szellemei egy sötét humorú vígjáték lesz két barát történetéről. De miért is volt kemény falat ez a színész számára? Az állatok miatt!

Colin Farrell Pádraicot alakítja a filmben, míg Brendan Gleeson Colmot. Mindketten egy apró, elszigetelt ír szigeten élnek egy meglehetősen zárt közösség tagjaiként. Amióta az eszüket tudják, a legjobb barátok, ám egy nap Colmnak elege lesz és megszakítja ezt a barátságot. Pádraic nem tudja az okát, de nem is érdekli, csak annyit akar, hogy minden olyan legyen mint azelőtt. Ehhez pedig egyre őrültebb dolgokra is képes.

A filmben több állat is szerepel, köztük egy kutya, egy szamár és egy ló. A két színész nemrégiben Stephen Colbert éjszakai beszélgetős műsorának vendége volt, ahol a filmet népszerűsítették. Itt mesélték el azt is, hogy Colin Farrell lényegében mindhárom állattal összeakasztotta a bajszát.

Jenny, a szamár Pádraic kedvenc háziállatát alakítja a filmben és a forgatás nagyjából kétharmadáig teljesen jól meg is voltak egymás mellett. Ám ekkor a szamár váratlanul ellenségesen kezdett viselkedni a színésszel és alaposan térden is rúgta. De a Colm kutyáját alakító házi kedvenccel sem jött ki sokkal jobban, a kutya ugyanis megharapta a forgatáson. És, ha mindez nem lett volna elég, a már említett ló megpróbálta szekérrel együtt belelökni a színészt az Atlanti-óceánba!

Persze nagy baj nem történt, a forgatás is végül rendben befejeződött. A sziget szellemei pedig a tervek szerint október 21-én kerül majd a mozikba, igaz, nálunk csak 2023 januárjában.