A Les Loups-garous de Thiercelieux című társasjátékot 2001-ben két francia, Hervé Marly és Philippe des Pallières alkotta meg.

A Thiercelieux vérfarkasai című társasjáték az elmúlt években nagyon népszerűvé vált, a tervek szerint pedig 2024-ben játékfilm lesz belőle, ami a Netflixen debütál. Már most úgy tűnik, hogy a Radar Films által gyártott projekt 2024-ben a streaming-óriás egyik legnagyobb dobása lesz. A főbb szerepekben pedig olyan színészeket köszönthetünk, mint Frank Dubosc, Suzanne Clément és Jean Reno.

Az egyszerűen Loups-garous (Vérfarkasok) címet viselő új nagyszabású projektet jelenleg a csehországi Prágában, a Barrandov stúdióban, Európa egyik legnagyobb stúdiójában forgatják. A projekt élén François Uzan (Lupin, En place) áll, mint rendező és forgatókönyvíró.

Amit a történetről eddig tudni lehet

Egy vérfarkasos játékot játszva egy 21. századi család visszarepül a 15. századba. Egy faluba érkezve rájönnek, hogy szörnyek támadtak a lakosokra. A családnak kell kiderítenie, kik is a tettesek.

Ha mindez a Robin Williams főszereplésével készült Jumanji-t juttatja eszedbe, az cseppet sem meglepő, ugyanis az amerikai blockbuster szolgált inspirációul a filmhez. A készítők még egy fából készült játékdobozt is legyártattak vérfarkasos verzióban.

A Netflix, hogy fokozza a várakozás izgalmait, közzétette az első hivatalos fotót, amelyen a szereplők és a stáb a produkció lenyűgöző díszletei között láthatóak, és amelyet meg is tekinthettek a fenti galériánkban.

A film várhatóan 2024-ben kerül majd fel a Netflix kínálatába.