Netflix: 3 év után visszatér a 100%-os sorozat az új évaddal, itt az előzetes

Az Arcane 2. évada folytatja a League of Legends bajnokok, a testvérpár, Vi és Jinx történetét, akik a Piltover és Zaun városai közötti konfliktus ellentétes oldalán találják magukat.

A Riot Games népszerű League of Legends játékán alapuló animációs sorozat a karakterek eredettörténetét tárja fel. A kezdetben Powder néven ismert Jinx, akit Ella Purnell szinkronizál, és a Hailee Steinfeld által megszólaltatott Vi jelentős átalakuláson megy keresztül az első évadban.

A sorozatban számos más League of Legends karakter is feltűnik, köztük Caitlyn, Ekko, Jayce, Singed, Heimerdinger és Viktor.

A rajongóknak 2024 novemberéig kell várniuk a 2. évadra, az alábbi látható első előzetes pedig végre bepillantást enged a League of Legends történetének következő részébe.

Ha eddig nem láttad volna a sorozatot, mely jelenleg is 100%-on áll a RottenTomatoes-on és 90%-on a hazai nézők értékelései alapján a Magyar Filmadatbázisban, a mafabos adatlapról el is indíthatod a Netflix logóra kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | animáció | dráma | horror | kaland | sci-fi

A Piltover és Zaun között kirobbant háború kerül a második évad középpontjába. A feszültség már eddig is forrongott a népek között, így Jinx tettei miatt egy teljes körű... több»