Van egy generáció, a mai 40-esek, akiknek a gyerekkorában volt egy megkerülhetetlen sorozat. Lehetett imádni és lehetett utálni, de mindenki ismerte. Ez volt a Mighty Morphin Alien Rangers, avagy a Power Rangers. Az öt tinédzser sztorija, akik földönkívüli harcosokká tudnak változni és ha kell, hatalmas robotot is irányítani tudnak, világszerte gyerekek kedvence volt. A sorozat mindössze egy évadot ért meg 1993 és 1995 között. Vagyis már harminc éve, hogy debütált. A jeles jubileum alkalmából a Netflix feléleszti a sorozatot, nem is akármilyen formában.

Április derekán fog debütálni a legnagyobb streaming szolgáltató kínálatában a Atomcsapat: Most és mindörökké, egy új sorozat, aminek az első előzetese már fent meg is nézhető. Ezt megnézve azonnal kiderül, hogy a készítők nem akarták túlgondolni a dolgokat, hanem nagyon szigorúan a nosztalgiára fókuszálnak.

Ennek köszönhetően nem kell a szuperhősmozikat megszégyenít látványorgiára és CGI-hegyekre készülni. A jó öreg, hagyományos díszletekkel és kosztümökkel készítették el az új sorozatot, ami már önmagában is elég nosztalgikus.

De erre a nosztalgiafaktorra még rátesznek egy kicsit „kobrakájos” lapáttal: visszahozzák szinte az összes egykori szereplőt! Újra találkozhatunk az eredeti kék, fekete, piros és rózsaszín rangerrel, de más régi ismerősökkel is. A készítők megnyerték a sorozathoz Steve Cardenast, Catherine Sutherlandet, Johnny Yong Bosch-t, David Yostot, Walter Emanuel Jonest, Karan Ashleyt és az állandó gonoszt, Rita Repulsát alakító Barbara Goodsont is! Mint ismert, a sárga rangert alakító Thuy Trang még 2001-ben elhunyt egy tragikus autóbalesetben, így ő nem térhet vissza. Viszont már az előzetesben is méltón megemlékeznek róla is.

Az előzetes egyébként nagyon pozitív fogadtatásban részesült, a rajongók közül sokan írták meg, hogy azonnal újra gyereknek érezték magukat. Nagyon várják már, hogy újra találkozhassanak gyerekkori hőseikkel. Erre már csak pár hetet kell várniuk.