Többen a Netflix Balhé című sorozatának bojkottjára szólítanak fel a közösségi médiában, miután a David Choe (galériánkban) korábbi sokkoló megjegyzései újra felbukkantak az interneten - írja a NYPost.

A színész Isaacot alakítja a sorozatban, és az állításokat még 2014-ben tette a DVDASA nevű podcastjában. Ekkor arról beszélt, hogy egy Rose nevű nőtől kapott masszázst, és látszólag azt állította, hogy szexuálisan bántalmazta a nőt.

"Csak megfogom a kezét, és a farkamra teszem, ő pedig csak tartja" - mondta David. Azt állította, hogy nem úgy tűnt, mintha élvezte volna. Amikor Davidnek nem tetszett, amit Rose csinált, megkérte, hogy köpje le, de ő nem tette. Ezután megkérte, hogy csókolja meg a hímtagját, de a lány nem volt hajlandó.

"Fogom a tarkóját, és lenyomom a farkamra, de ő nem csinálja, majd azt mondom: 'Nyisd ki a szád, nyisd ki a szád', és ő megteszi" - mondta. "És aztán elkezdem arcon b*szni."

David társműsorvezetője, Asa Akira azt válaszolta: "Megerőszakoltad".

Miután a podcast közel egy évtizeddel ezelőtt komoly visszhangot kapott, David azt állította, hogy a podcastjában történeteket alkot, de azok nem valóságosak. "Sajnálom, ha bárki azt hitte, hogy a történetek tényeket jelentenek. Nem azok voltak!" - mondta.

A színész most állítólag megpróbálja eltávolíttatni a klipeket a közösségi médiából, arra hivatkozva, hogy övé a podcast szerzői joga.