A Reacher sztárja, Alan Ritchson (cikkünk galériájában) lesz a főszereplője a Netflix akció sci-fijének, a War Machine-nek, amelyet Patrick Hughes rendez és ír.

A filmet eredetileg a Lionsgate fejlesztette a Sokkal több mint testőr direktorával, Hughes-szal, végül egy megállapodás értelmében a Netflix katalógusában debütál majd. A cselekmény részletei és a premierdátum egyelőre nem ismert.

Ezzel párhuzamosan a Lionsgate nyilvánosságra hozta, hogy az Amazon MGM Studios számára készül Anna Kendrick és Blake Lively 2018-as misztikus krimi-vígjátékának folytatása, az Egy kis szívesség 2.

Ritchsont legközelebb a Henry Cavill-lel közösen forgatott második világháborús filmben, a Guy Ritchie rendezésében készült The Ministry of Ungentlemanly Warfare-ben láthatjuk majd, mely április 18-án debütál a magyarországi mozikban.

dráma | háborús

Az 1939-es események után, miután a brit haderő súlyos csapást szenvedett el a németektől, Winsthon Churchill felismerte, hogy a háború játékszabályai teljesen megváltoztak.... több»