A nyáron egy igazi meglepetéssel jelentkezett a Netflix, július végén debütált ugyanis a Boldogság kezdőknek, amely most 60 országban a platform egyik legnézettebb tartalmának számít.

A streamingszolgáltató hivatalos jelentése szerint legalábbis ekkora sikernek örvend Vicky Wight rendezése, amelyne főszerepeiben Ellie Kemper, Nico Santos, Alexander Koch, Luke Grimes, Gus Birney, Aaron Roman Weiner, Ben Cook és Julia Shiplett láthatók.

A történet szerint a frissen elvált Helen Carpenter csatlakozik egy vadonbeli túlélő tanfolyamhoz, hogy kilépjen a komfortzónájából. Helen azonban rövidesen azzal kénytelen szembesülni, hogy időnként el kell vesznünk, hogy megtaláljuk önmagunkat.

Hiába siker a Rotten Tomatoes portálon, ugyanakkor mindössze 26 százalékos értékelést kapott a film a kritikusok részéről, akik kissé vontatottnak találták a cselekményt. Aaron Neuwirth, a We Live Entertainment szerzője például megjegyzi, hogy bár a film kellemes, jó humorú és persze a romantikus szál sem hiányzik belőle, ennek ellenére túl sok minden próbál egyszerre lenni.

“Tökéletes azok számára, akik egyszerű, igénytelen Netflix romantikus komédiákra vágynak” - írja Mireia Mullor, a Digital Spy kritikusa.

A Boldogság kezdőknek tehát már elérhető a Netflix műsorkínálatában, a film mafabos adatlapján található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva pedig el is indítható, amennyiben van előfizetésetek a szolgátatónál.

dráma | romantikus | vígjáték

Helen egy évvel a válás után jelentkezik egy vadonbeli túlélő tanfolyamra. Ezen a tapasztalaton keresztül rájön, hogy néha nagyon el kell veszni ahhoz, hogy megtaláljuk... több»