Hatalmas sikert aratott Onur Güvenatam sorozata a hazai előfizetők körében, A szabó ugyanis már most a harmadik legnézettebb tartalom a Netflixen.

A széria Peyami Dokumac, egy neves szabó történetét követi nyomon, akinek szembe kell néznie a múltjával, amikor találkozik Esvet-tel, egy fiatal nővel, aki igencsak különös titkokat rejteget. A cselekmény előrehaladtával a nézők egy magával ragadó utazásra indulnak a kettőjük múltjában, miközben megpróbálnak felülkerekedni a traumáikon.

Peyami egy rendkívül összetett karakter, akire folytonosan nagy hatást tesznek a környezetében való történések. Üzletemberként rendkívül magabiztosnak igyekszik látszani, felszín alatt ugyanakkor rendkívül sebezhető lélek.

Az első évad persze számos megválaszolatlan kérdést hagyott maga után, így mondani se kell, hogy a folytatásban még jobban elmerülünk majd a szereplők lelki világában. A Cem Karci rendezésében készült A szabó főszerepeiben érkezik Çağatay Ulusoy, Salih Bademci, Emir Ali Dogrul, Celile Toyon Uysal, Hivda Zizan Alp, Sifanur Gül és Olgun Simsek.

A sorozat tehát már elérhető a Netflix műsorkínálatában, a lejátszás pedig közvetlenül elindítható az adatlapon található “Lejátszás a NETFLIX-en” gombra kattintva, amennyiben van előfizetésetek a szolgáltatónál.

dráma | misztikus | thriller

A második évadban szembesülhetünk az előző évad végi konfrontáció következményeivel. A szabó, a menyasszony és a vőlegény viszontagságai folytatódnak. több»