Netflix: Erre várt a világ, végre itt az Avatár: Az utolsó léghajlító első előzetese!

Kétségtelen, hogy az idei év egyik legjobban várt Netflix sorozata az élőszereplős Avatár - Az utolsó léghajlító, amelyhez végre befutott az első előzetes.

A  Nickelodeon nagysikerű animációs sorozatának élőszereplős adaptációjának története Aangot, az ifjú Avatart követi, aki kalandjai során megtanulja uralni mind a négy természeti elem uralását, ezzel pedig helyreállítja az egyensúlyt a világban. Az út hosszú és számos veszélyt rejt, hősünk azonban nem lesz egyedül, hiszen rengeteg barátra és szövetségesre tesz szert.

A sorozat főszerepeiben Arden Cho, Daniel Dae Kim, Danny Pudi, Amber Midthunder, Utkarsh Ambudkar, François Chau, Irene Bedard és George Takei lesznek láthatók. 

Az utolsó léghajlító idén februárban debütál a platformon, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül elindítható a lejátszás, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | fantasy | kaland | vígjáték

A következő élőszereplős feldolgozása a közkedvelt animációs sorozatnak. Aang, az utolsó léghajlító és barátai kalandos utazásra indulnak, aminek célja, hogy Aang megtanulja... több»