A Netflix már most a következő nagy dobására készült. Alig néhány nap múlva érkezik ugyanis A Sun-fivérek.

A tajvani triádcsalád-saga főszereplője napjaink legkeresettebb színésznője, Michelle Yeoh, akit a Minden. Mindenhol. Mindenkor című filmben nyújtott Oscar-díjas alakításával vált szélesebb körben is ismertté.

A nyolc lebilincselő epizódon átívelő, magas "fordulatszámú" sorozatban a nagyhatalmú triádcsalád legidősebb fia Los Angelesbe érkezik, hogy megvédje édesanyját, Eileent és öccsét. Történetünk azzal veszi kezdetét, hogy egy merénylő célba veszi a családfőt és az öccsét, akit ezzel egy olyan világba taszít, amelytől eddig elzárkózott.

Miközben a Sun családnak egy tengerentúli bandaháborúval, halálos bérgyilkosokkal és hatalmi harcokkal kell szembenéznie, az érzelmi konfliktusok mélyen átélhető szinten rezonálnak.

Yeoh mellett a sorozat további főszerepeiben érkezik Ron Yuan, C.S. Lee, Madison Hu, Alice Hewkin, Rodney To, Chelly, Justin Chien, Sam Li és Highdee Kuan. A Sun-fivérek január negyedikén debütál a streamingszolgáltatón, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | vígjáték

A film Charles Sunt követi nyomon, a tajpeji gengsztert, aki belerázódott a kegyetlen gyilkos életébe, de Los Angelesbe kell mennie, hogy megvédje anyját és öccsét, miután apját... több»