Netflix: Ez az akció-thriller sorozat 2 éve ért véget, most újra rákaptak a magyar nézők

Hat évvel a megjelenése után ismét tarol a Netflix sikerosorzata. A nagy pénzrablás ugyanis ismét a platform egyik legnépszerűbb tartalmának számít a hazai és külföldi előfizetők körében.

Jesús Colmenar és Alex Rodrigo sorozata két évvel ezelőtt ért véget, a történet lezárása pedig igencsak felemás kritikákat kapott. A produkció igazi kulturális jelenséggé nőtte ki magát, amelyhez ikonikus jelmezek és emlékezetes zenei betétek is társultak.

A hazai előfizetők körében jelenleg a hatodik legnépszerűbb tartalomnak számít a platorfomon, a jelenséghez pedig nagyban hozzájárult a nemrég megjelent A nagy pénzrablás: Berlin című spin-off sikere is.

akció | krimi | misztikus | thriller

Egy csoport különleges tolvaj megtámadja a Moneda and Timbre pénzverdét, hogy megvalósítsák a tökéletes bűntényt. A terv szerint 2,4 milliárd eurót lovasítanának meg. több»

A széria még december 29-én debütált a streamingszolgáltatón, amely a címadó karakterének egyik legnagyobb dobását mutatja be és, mindemellett pedig némi romantikus szálat is kapott a cselekmény. A siker nem is váratott magára sokáig, hiszen a Netflix jelentése szerint a nyolc epizódból álló produkció 75 millió óra megtekintést ért el.

A nagy pénzrablás és a Berlin is tehát elérhetők a streamingszolgáltató műsorkínálatában, a sorozatok mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indíthatjátok a lejátszást, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

akció | dráma | krimi

Visszatérve A nagy pénzrablás eseményei előtti aranykorba, Berlin és egy mesteri banda összegyűlik Párizsban, hogy megtervezzék minden idők egyik legambiciózusabb rablását. több»