Netflix: Folytatódik a váratlanul nagy sikert aratott sci-fi, itt A nyolcas kód - 2. rész előzetese

A 2019-ben megjelent A nyolcas kód hatalmas sikert aratott, és bár az elmúlt időszakban meglehetősen csendes volt a folytatás háza tája, most már biztosan kijelenthetjük, hogy a Netflixen debütál majd a második rész. Addig viszont érdemes ráhangolódni a frissen megjelent előzetessel.

A történet szerint a 14 éves Pav bátyjával korrupt rendőrök végeznek, nem sokkal később pedig az ő élete is veszélybe kerül. Miután szemtanúja lesz annak, ahogy a felelősök a szőnyeg alá söprik az ügyet, Pav a két egykori bűnözőhöz, Connorhoz és Garretthez fordul segítségért, akik az emberiség azon kis részéhez tartoznak, akik szuperképességekkel rendelkeznek.

Segítségükkel a fiatal lány megpróbál túlélni és igazságot szolgáltatni, miközben King őrmester a nyomukban van, aki minden lehetőséget megragad, hogy elhallgattassa mindannyiukat.

A rendezői széket ezúttal is Jeff Chan foglalhatja el, a film főszerepeiben érkezik Stephen Amell, Robbie Amell, Aaron Abrams, Alex Mallari Jr., Jean Yoon, Sirena Gulamgaus és Jane Moffat lesznek láthatók.

A nyolcas kód - 2. rész a következő évben lesz elérhető a Netflix műsorkínálatában.

akció | dráma | krimi

Egy lány azért küzd, hogy a korrupt rendőrök igazságot szolgáltassanak meggyilkolt testvérének. A lány egy volt fegyenc és egykori társa segítségét kéri, azonban... több»