Mától nézheted Jason Momoa új Netflix-filmjét, az Álomországot.

Az Álomország egy új, varázslatos helyre, egy álomvilágba kalauzolja el a nézőket, ahol a koraérett Nemo (Marlow Barkley) és különc társa, Flip (Momoa) életük legnagyobb kalandjára indulnak. Miután apja, Peter (Kyle Chandler) váratlanul eltűnik a tengeren, az ifjú Nemo idilli, csendes-óceáni északnyugati élete teljesen felborul, amikor a városba kerül jószándékú, de mélységesen esetlen nagybátyjához, Philliphez (Chris O'Dowd).

Az új iskola és az új mindennapok nappal kihívást jelentenek számára, de éjszaka egy titkos térkép, amely Alomország fantasztikus világába vezet, összehozza Nemót és Flipet, a kemény, de szerethető törvényen kívülit, aki hamarosan a társa és vezetője lesz. Ő és Flip hamarosan egy hihetetlen utazáson találják magukat, mely során álmokon átkelve és rémálmok elől menekülve Nemo reménykedni kezd, hogy újra találkozhat az apjával.

A további főbb szerepeket Weruche Opia, India de Beaufort és Humberly González alakítják.

A film meglehetősen vegyes kritikákat kapott, melyek többsége negatív színben tünteti fel a produkciót. 

"Az Álomország erősebb a bonyolult álomvilágok megidézésében, mint a kielégítő érzelmi alapok megteremtésében, ami általában igaz Lawrence korábbi projektjeire is" - írja a Variety, míg a The New Yrok Times újságírója így fogalmaz: "Összességében ennek a figyelemre méltóan komor, logikátlan, szövevényes és lebilincselő filmnek csak nyomokban van köze McCay munkásságához. McCay-rajongók vigyázzanak. Ahogy mindenki más is."

A film mától látható a Netflixen, az előzetest idelent mutatjuk. Ha kedvet kaptál hozzá, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

családi | fantasy | kaland | sci-fi | vígjáték

Egy fiatal lány felfedez egy titkos térképet Slumberland álomvilágához, és egy különc törvényen kívüli segítségével átutazik az álmokon és elmenekül a rémálmok elől,... több»