Netflix: Jön a Te 5. szezonja, de rossz hír is van

A Netflix bejelentette, hogy megújították a Penn Badgley főszereplésével készült thriller-sorozatot. Jön a Te 5. szezonja, annak azonban nem fognak örülni a rajongók, hogy ezzel vége a szériának.

Az is kiderült, hogy a színfalak mögötti változás történik. Miután az első négy évadban társ-showrunner volt, Sara Gamble lemondott a pozícióról, hogy más projektekre koncentrálhasson, de executive producerként továbbra részt vesz a sorozat körüli munkálatokban, adta hírül a Deadline.

Az executive producerek, Michael Foley és Justin W. Lo, akik az első, illetve a második évad óta dolgoznak a sorozaton, most társ-showrunnerként veszik át az irányítást.

Egy nyilatkozatban Greg és produceri partnere, Sarah Schechter elmondta, hogy mindig is öt évadban gondolkodtak.

"Amióta barátaink az Alloy-nál megosztották velünk Caroline Kepnes fantasztikus könyvét, mindig is öt évados utazásként képzeltük el. Izgatottan várjuk, hogy folytassuk a kapcsolatunkat Mike-kal és Justinnal, akik társ-showrunnerként átveszik a gyeplőt, és felkészülnek arra, hogy hazahozzák Joe Goldberget"."

Hogy mikor kerülhet a képernyőkre az utolsó szezon, arról egyelőre nincsenek információk.

dráma | krimi | romantikus | thriller

Joe új helyen új életet kezd, és maga mögött hagyja a múltat. Előkelőbb környezetben folytatja ténykedéseit, de nehezen szabadul meg régi berögződéseitől. több»