Cameron Diaz visszatérő filmje, a Back in Action a hírek szerint veszélybe került, miután egy incidens történt a színésztársával, Jamie Foxx-szal.

Az egyik alkalmazottat állítólag nemrég kirúgták, miután valaki állítólag több mint 40 ezer dollárt próbált ellopni az Oscar díjas színésztől. Egy forrás azt mondta a Sun-nak, hogy a film egy "rémálom", és "rengeteg késés történt", miközben "mindenben nyomozás folyik".

A hűvös londoni időjárás - ahol a stáb az elmúlt hetekben forgatott - szintén nagy problémát jelentett - magyarázta a bennfentes, miközben hozzátette, hogy a mostani állítólagos átverés "egy kicsit baljósabb" volt. A Sun beszámolója szerint a Netflix főnökei a hatóságokhoz fordultak, miután értesültek hasonló, színészektől készpénzt kicsaló próbálkozásokról.

Március 16-án olyan hírek láttak napvilágot, hogy Foxx "összeomlott" a forgatás alatt, és három embert elbocsátottak. A The Sun azt állította, hogy az Oscar-díjas színész kirúgott egy executive producert, két rendezőt és a saját sofőrjét.

"Volt néhány probléma a forgatáson, és Jamie teljesen összeomlott emiatt" - állította egy forrás a lapnak - "Követelte, hogy azonnal rendezzék a problémákat, és kirúgott négy embert a produkciós személyzetből - mintha ez varázsütésre javítana a helyzeten" - folytatta a forrás - "Néhányaknak, akik ezen dolgoznak, teljesen elegük van abból, ahogyan ez a dolog alakult, és Jamie eléggé népszerűtlen lett."

A Netflix-film Diaz első projektje a 2014-es Annie című zenés vígjáték óta, amelyben Foxx is szerepelt. Az 50 éves színésznő 2018-ban jelentette be, hogy visszavonul Hollywoodból, és inkább a családjára koncentrál. A Holiday sztárja, Diaz a Good Charlotte frontemberének, Benji Maddennek a felesége, és van egy 3 éves kislányuk, Raddix.

Amellett, hogy a vígjátékot problémák övezik, Diaz a film befejezése után még mindig nem biztos, hogy visszatér a szórakoztatóiparba. A hosszú forgatások miatt távol van a családjától, és nehezen tud visszarázódni a színészi pályára - mondta egy forrás a Daily Mailnek hétfőn.

"Cameron mindennél jobban szeret anyuka lenni" - jegyezte meg a bennfentes - "Utálja a drámát és a konfrontációt. Eleve ezért vonult vissza a szakmától. Már bizonyított az iparágban, és már nincs mit bizonyítania senkinek" - tették hozzá.

A The Post megkereste Diaz és Foxx képviselőit, hogy kommentálják a hírt, de nem érkezett semmi reakció.