Tavaly a Netflix Michael Connelly Az igazság ára című sikersorozatának adaptációja gyorsan megnyerte a kritikusok és az előfizetők tetszését. Így nem meglepő, hogy a streamernek nagy tervei vannak a jogi dráma második évadával.

A Netflix a könyvsorozat negyedik része, "Az ötödik tanú" alapján a teljesen új évadot kettéosztja, az első rész premierje a jövő hónapban, a második pedig augusztusban lesz.  

Manuel Garcia-Rulfo visszatér Mickey Haller szerepében, Connelly hőseként, akinek legújabb ügyében egy régi ügyfelét kell megvédenie egy gazdag üzletember meggyilkolásának vádjával szemben.  

Íme a legújabb évad hivatalos szinopszisa a Netflix jóvoltából:

Mickey Haller, az ikonoklasztikus idealista, a Lincoln hátsó üléséről vezeti ügyvédi irodáját, miközben kisebb-nagyobb ügyeket vállal Los Angeles kiterjedt városában. A második évad a neves író, Michael Connelly bestseller-sorozatán alapul, a második évad a Lincoln ügyvéd sorozat negyedik könyve, Az ötödik tanú alapján készül.

A 2. évadának további imertebb szereplői: Neve Campbell, Becki Newton, Jazz Raycole és Angus Sampson

Az igazság ára csak egyike a rendkívüli tévés David E. Kelley legújabb sorozatainak.  

A 2. évad első része július 6-án mutatkozik be a Netflixen, a második rész pedig augusztus 3-án érkezik. A sorozat előzetesét alább nézheted meg!

dráma | krimi | misztikus

Mickey átállt az ingatlanjogra, hogy meg tudjon élni… egészen addig, amíg egyik ügyfelét gyilkossággal nem vádolják.   több»