Az ismeretlen: Csontbarlang című dokumentumfilm a magyar nézők körében jelenleg a 6. legnézettebb Netflix műsorán.

Készülj fel arra, hogy elmerülj az emberiség dél-afrikai bölcsőjének mélységeiben, hiszen a Netflix úttörő dokumentumfilm-sorozata, Az ismeretlen című sorozat visszatért az afrikai kontinensen forgatott Csodabarlang című epizóddal.

A lebilincselő dokumentumfilm egy rendkívüli utazásra invitálja a nézőközönséget, amiben megkérdőjelez mindent, amit eddig tudni vélt az emberiség eredetéről, fajunk evolúciójáról. 

Az ismeretlen: Csontbarlang főszereplője Lee Berger neves paleoantropológus és csapata, akik hatalmas felfedezést tesznek a világ egyik legrégibb temetőjében. Csavar a történetben, hogy az őskori temetkezési helyen talált maradványok nem emberektől származnak. A leletek egy rejtéyles, kis agykapacitású majomszerű lényre utalnak, amik komplex temetkezési rituálékat mutattak be.

Ha Berger és csapata igazolni tudja ezt az elképesztő felfedezést, az örökre megváltoztathatja az emberfélék evolúciójáról és a hit alapjairól alkotott elképzeléseinket.

A hivatalos szinopszis alapján: "A Dél-Afrika Emberiség bölcsőjében Lee Berger paleoantropológus megtalálta a világ legrégebbi temetőjét, ami nem kapcsolható az emberi fajhoz. Ha Lee és csapata be tudja bizonyítani, hogy ez az ősi, kis agyú, majomszerű lények összetett temetkezési rituálékat gyakoroltak, az mindent megváltoztat, amit az emberfélék evolúciójáról és a hit eredetéről gondolunk."

A Netflix július 24-ig minden hétfőn új epizódot ad ki ebből a lebilincselő sorozatból, amely arra csábít, hogy mélyen belemerülj egy rendkívüli kalandba, felfedezd az ősi korok rejtett kincseit.

Ha kíváncsi vagy rá, a mafabos adatlapról rögtön el is indíthatod a Lejátszás a Netflixen mezőre kattintva, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

dokumentum

Lee Berger paleoantropológust követhetjük nyomon Dél-Afrikában, amint csapatával megpróbálja bebizonyítani, hogy a világ legrégebbi temetője, amelyet találtak, nem emberi... több»

Rendező: Mark Mannucci