Netflix: Saját dokusorozatot kap minden idők egyik legjobb focistája, itt az előzetes és a premierdátum

David Beckham életét bemutató négyrészes doku-sorozat érkezik a Netflixre 2023 októberében!

A világhírű focisták, korábbi profik, barátok és családtagok őszinte interjúival, valamint a gyermekkorából származó archív felvételekkel és fotókkal egy minden eddiginél teljesebb Beckham-élményt nyújtva.

A BECKHAM egy hamarosan megjelenő Netflix Original sportdokumentumfilm, amely a világhírű focista, David Beckham életét és karrierjét mutatja be. Az Oscar-díjas rendező, Fisher Stevens, és az Emmy-díjas producer, John Battsek áll a doku mögött, amelynek producere a Highly Flammable.

Mikor érkezik pontosan a BECKHAM?

A hivatalos trailer megjelenésével most már megerősíthetjük, hogy a BECKHAM 2023. október 4-én debütál a Netflixen! Ráadásul: mind a négy rész egyből elérhető lesz a megjelenéskor. Az epizódok 60 perc hosszúságúak lesznek.

Miről szól a dokumentumfilm?

A Netflix a BECKHAM sajtóközleményében megosztott hivatalos szinopszisa: "A négyrészes dokumentumfilm-sorozat, a BECKHAM egy globális futballsztár és kulturális ikon történetét meséli el belülről.

David Beckham az egyik legismertebb név a világon, mégis kevesen tudják, ki is ő valójában. A kelet-londoni szerény munkásosztálybeli kezdetektől kezdve, a győzelemre való törekvésén és elszántságán át az ambíció, a szerelem és a család közötti egyensúly megtalálásáért folytatott harcig David története hatalmas hullámvölgyeket mutat be.

A sorozat végigvezet ezen a hullámvasúton, és egy meglepő, személyes és meghatározó történetet épít fel minden idők egyik legfelismerhetőbb és legjobban vizsgált sportolójáról."

Mely sportolók és hírességek szerepelnek majd a doku-sorozatban?

David Beckham életéből a pályán és azon kívül is rengeteg ember vesz részt a dokumentumfilmben, többek között: Victoria Beckham, Gary Neville, Eric Cantona, Sir Alex Ferguson, Rio Ferdinand, Paul Scholes, Roy Keane, Mel C, Diego Simeone, Carlos Queiroz, Luis Figo, Míchel Salgado, Florentino Pérez, Roberto Carlos, Ronaldo Nazário-Ronaldo, Fabio Capello, Ted Beckham, Sandra Beckham.