Netflix: Sofia Vergarából hírhedt kolumbiai drogkirálynő lett, itt az előzetes és a premierdátum

Sofía Vergara a hírhedt kolumbiai drogkereskedő Griselda Blanco szerepében tér vissza a Netflixen, befutott a Griselda előzetese.

Eric Newman és Andrés Baiz párosa korábban a Narcos szérián dolgozott, az új közös projekt pedig Blancót követi, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb drogkartelljét építi fel, miközben három fiát neveli. Miután bevándorolt Kolumbiából kegyetlen és erőszakos tevékenységet folytatott New Yorkban és Miamiban a hetvenes és nyolcvanas években, mielőtt 1985-ben letartóztatták volna. Blanco volt az első női bűnöző, aki milliárdossá vált, mielőtt 2012-ben, 69 éves korában meggyilkolták Kolumbiában.

A sorozat további szerepeiben érkezik Alberto Ammann, Maximiliano Hernández, Evan Shafran, Vanessa Ferlito, José Zúñiga és Matthew Bellows. A Griselda 2024. január 25-én debütál a streamingszolgáltatón, a sorozat mafabos adatlapján található Netflix ikonra kattintva pedig közvetlenül el is indítható a lejátszás a premier napjától kezdődően, amennyiben rendelkeztek előfizetéssel a szolgáltatónál.

89 Griselda  (2024)

dráma | életrajzi | krimi

Griselda Blanco, az odaadó anya élete, aki a történelem egyik legjövedelmezőbb kartelljét hozta létre. több»