A hatrészes Tudhattad volna című minisorozat májusban érkezik az HBO GO-ra és az HBO-ra az Emmy-, Oscar- és Golden Globe-díjas Susanne Biertől és a Hatalmas kis hazugságok Emmy-díjas alkotójától, David E. Kelley-től, a főszerepben az Emmy-, Oscar-, és Golden Globe-díjas Nicole Kidmannel (az HBO Hatalmas kis hazugságok című sorozata) és az Emmy-jelölt Hugh Granttel (Egy nagyon angolos botrány).

A minisorozat középpontjában Grace és Jonathan Fraser ( Nicole Kidman és Hugh Grant) áll, akik pontosan azt az életet élik, amiről mindig is álmodtak. Ám egy erőszakos haláleset és egy sor borzalmas felismerés nyomán egyik napról a másikra mindennek vége szakad. Grace ott áll egy egyre súlyosabb, a nyilvánosság előtt zajló katasztrófa közepén, és maga is megdöbben, hogy mennyire nem követte a saját tanácsait. Kénytelen búcsút inteni eddigi életének, és újat teremteni a gyermekének (Noah Jupe) és az egész családjának.

A Tudhattad volnatovábbi szerepeiben látható Édgar Ramírez (Emmy-jelölt az „American Crime Story: The Assassination of Gianni Versace”-ért és a „Carlos”-ért) mint Joe Mendoza detektív; Ismael Cruz Cordova („Berlini küldetés”, „Ray Donovan”) mint Fernando Alves; Matilda De Angelis mint Elena Alves; Lily Rabe („Amerikai Horror Story”) mint Sylvia Steinetz; Noma Dumezweni („Black Earth Rising”) mint Haley Fitzgerald; Noah Jupe („Honey Boy” és “Hang nélkül 2”) mint Henry Fraser, Jonathan és Grace koraérett, művészi tehetséggel megáldott tizenkét éves fia; Sofie Gråbøl (az HBO „Gentleman Jack”-je és a „Fortitude”) mint Catherine Stamper; valamint Donald Sutherland (Emmy-díjas az „X polgártárs”-ért) mint Franklin Reinhardt, Grace apja, egy visszavonult bankár és szerető nagypapa, aki meg akarja óvni a családját, miután felkavaró információk kerültek napvilágra.

HBO