A harmadik rész hivatalos bejelentése óta várták milliók trilógiazáró John Wick-mozi előzetesét. Végre megérkezett!

A tegnapi plakát után végre itt a John Wick: 3. felvonás első hivatalos előzetese, mely épp azt az adrenalinszintet hozza, amire a legtöbben vártak. Ahhoz aligha férhet kétség, hogy a harmadik rész mindkét korábbi epizódnál több akcióval kecsegtet majd.

A történt a John Wick: 2. felvonás után veszi fel a fonalat, amikor az egykori bérgyilkos fejére 14 milliós vérdíjat tűznek ki, amiért megszegett egy alapszabályt: ölt a Continental Hotel épületében. Wicknek mindössze egy órányi egérúttal kell beérnie, mielőtt elszabadulna számára a pokol.

Ami az alkotógárdát illeti, a visszatérők között köszönthetjük természetesen  Keanu Reevest,  Ian McShane-t és Laurence Fishburnet, de csatlakozott a stábhoz Halle Berry és Anjelica Huston is. A rendezői széket Chad Stahelski foglalhatta el, míg a forgatókönyvet Derek Kolstad írta.

A 2014-ben bemutatott John Wick az év egyik legnagyobb meglepetés sikere volt, a film 88 milliót kaszált világszerte, így természetesen a második rész sem váratott magára túl sokat, mely közel 100 millióval fejelte meg elődje összbevételeit.

A John Wick: 3. felvonás május 16-tól látható a hazai mozikban. A friss előzetest idelent nézhetitek meg.