Nincs mentség Tom Hardy és Charlize Theron viszálykodására  George Miller, a Mad Max: A harag útja rendezője szerint

Hamarosan érkezik a hazai mozikba is a Furiosa: Történet a Mad Maxből, George Miller rendező pedig nemrég a The Telegraph-nak beszélt Mad Max: A harag útja forgatásán Tom Hardy és Charlize Theron között kialakult ellentétekről.

“Tomnak van egy belső sérülése, de egy velejáró zsenialitása is, és bármi is történt vele akkoriban, ki kellett csalogatni a lakókocsijából. Míg Charlize hihetetlenül fegyelmezett volt, táncos végzettségű, ami az alakításának pontosságán is meglátszott , és mindig ő volt az első a forgatáson” - mondta Miller, többé-kevésbé megerősítve azokat a korábbi pletykákat, amelyek szerint Hardy általánossá vált késése valóban elmérgesítette a munkakapcsolatát filmes partnerével.

“Optimista voltam és vagyok, ezért úgy láttam, hogy a viselkedésük a karaktereiket tükrözi, ahol meg kellett tanulniuk együttműködni a közös túlélés érdekében. Erre viszont nincs mentség, és azt hiszem, ebben a szakmában hajlamosak vagyunk arra, hogy a nagyszerű alakításokat ürügyként használjuk más zavarokra, amelyeket el lehetne kerülni” - tette hozzá a rendező.

“A forgatáson mindig  nyolc órára volt bejelentve a kezdés. Charlize pontosan nyolc órakor ért oda, beült a Hadivasba, tudva, hogy Tom sosem lesz ott nyolcra, pedig külön kérték, hogy időben legyen ott” - mondta korábban az esetről a film operatőre, Mark Goellnicht.

Hardy állítólag három óra késéssel jelent meg a forgatáson, miközben Theron teljes jelmezben és sminkben várakozott, emiatt pedig komolyabban is elhidegült a két sztár munkakapcsolata.

A francise új filmje, a Furiosa: Történet a Mad Maxből május 23-tól látható a magyarországi mozikban.

akció | kaland | sci-fi | thriller

Amikor a világ véget ér, a fiatal Furiosát (Anya Taylor-Joy) elrabolják szülőhelyéről, és egy nagy motoros horda kezébe kerül, amelyet a hadúr Dementus vezet. A pusztaságon... több»