Korábban már nagyobb sikert aratott a Prime Video-n a Chris Pratt főszereplésével készült A holnap háborúja, most pedig az HBO Max előfizetői körében is tarol.

Chris McKay rendezése még tavaly novemberben került fel a platform műsorkínálatába. A történet szerint egy meglehetősen sötét képet fest a jövőről, amelyben 2051-re az emberiség elveszti a háborút a megszálló földönkívüliekkel szemben, így a múltból kénytelenek katonákat toborozni, hogy elkerüljék a teljes pusztulást.

A holnap háborúja megjelenéséig meglehetősen rögös út vezetett, hiszen a Paramount annak idején moziban szerette volna bemutatni a filmet, a koronavírus-járvány következtében történt bezárások miatt azonban ez teljesen lehetetlenné vált. A stúdió végül 200 millió dollárért adta el a forgalmazói jogokat a Prime-nak.

A film végül meglehetősen vegyes kritikai fogadtatásban részesült, a Rotten Tomatoes portálon 52 százalékra értékelte a szakma, míg a nézők 76 százalékot adtak rá, mindemellett a hazai közönség szintén 76 százalékra értékelte a Mafabon.

Chris Pratt mellett A holnap háborúja további főszerepeiben J.K. Simmons, Yvonne Strahovski, Betty Gilpin, Mary Lynn Rajskub, Sam Richardson és Keith Powers láthatók.

Ha még nem láttad volna, a mafabos adatlapon az HBO Max logóra kattintva elindíthatod, amennyiben van előfizetésed a streamingszolgáltatónál.

akció | kaland | sci-fi | thriller

A futurisztikus háború kimenetele azon áll vagy bukik, hogy egy férfi képes-e szembenézni múltjának kísérteteivel. Az emberiség vesztésre áll az idegenekkel vívott harcban,... több»