Nyerj páros belépőt Melissa McCarthy új filmje, A Főnök premier előtti vetítésére

A Mafab.hu és a UIP-Duna közös játékában most páros belépőt nyerhetsz a sikervárományos vígjáték, A Főnök premier előtti vetítésére!

Jövő héten debütál a mozikban a Melissa McCarthy és Kristen Bell főszereplésével bemutatásra kerülő vígjáték, A főnök, melyet most premier előtt nézhetsz meg partnereddel.

 A filmben Melissa McCarthy (Koszorúslányok, Női szervek) egy iparmágnást alakít, aki börtönbe kerül bennfentes kereskedés miatt. Amikor kiszabadul, és Amerika legújabb kedvenceként akarja újra piacra dobni magát, a korábban átvert áldozatai közül nem mindenki igyekszik fátylat borítani a kétes múltra.

Játék a páros belépőkért:

Ha Te is szeretnél másodmagaddal ott lenni A főnök premier előtti vetítésén, melyre 2016. április 6-án (szerda) 19:00-kor kerül sor a budapesti Palace Mammut I 5-ös termében, nincs más dolgod, mint kommentben megírni itt, vagy ide kattintva a játékot meghirdető Facebook posztba, hogy melyik a kedvenc filmed a vígjátékok elsőszámú női sztárjától, Melissa McCarthytól! A hozzászólásokat április 3. 18:00-ig várjuk.

Még többre vagy kíváncsi a filmmel kapcsolatban? A kattintás után az adatlapon érdekességekkel, előzetesekkel, galériával és sok mással várunk!