Annak ellenére, hogy közel 130-cal több filmes szerepet tudhat maga mögött, mint a győztesünk, ezekből pedig 6 Quentin Tarantino rendezésében készült, valóban nem Samuel L. Jackson az a színész, aki a karrierje során a legtöbb vulgáris kifejezést használta.

Hogy mi ennek az oka? Nos egyszerűen az, hogy Samuel L. Jackson nem szerepelt A Wall Street farkasában, amelynek szövegkönyvét a Vulture magazin korábbi felmérése alapján közel 715 szitokszó tarkítja.

Ez már önmagában egy szép eredmény, csakhogy Jonah Hill mindebből jócskán kiveszi a részét Donnie Azoffként. A Buzz Bingo tette közzé azokat az adatokat, amelyből az is kiderül, hogy Hill eddigi karrierje során közel 376 szitokszót használt, a portál ennél részletesebben is szétválogatta, mely kifejezéseket pontosan hányszor is használta.

A Wall Street farkasában persze maga Leonardo DiCaprio viszi a prímet, aki még így is háromszor többet káromkodik a filmben. Pusztán Jordan Belfort szerepe elég volt ahhoz, hogy a lista második helyére repítse DiCapriot. A harmadik helyen tehát Samuel L. Jackson végzett, ugyanakkor mindenképp érdemes még említést tennünk a negyedik helyezettről, aki nem más, mint Adam Sandler, ehhez a ranghoz pedig a Csiszolatlan gyémántban vállalt főszerep segítette hozzá.