2020.02.06   szerző: csd   hozzászólások: 0

Hosszasan lehet vitatkozni arról, ki is lehetne a legsármosabb hollywoodi sztár, ám úgy tűnik, hogy egy új technológia segítségével ez már konvencionálisabban is megállapítható.

Ő a világ legjóképűbb színésze a tudomány szerint

Egy új IT rendszernek köszönhetően, amely lényegében az ókori görög kultúra esztétikai nyomvonalait követi, már megállapítható, mennyire is számít esztétikusnak arcunk. A fejlesztés lényegében a szemek, a szemöldök, az orr, az ajkak, az áll, fogsor és az arcélek arányait veti össze.

Mindezek alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem más, mint Robert Pattinson büszkélkedhet a legkiválóbb eredményekkel, így talán sokkal érthetőbb, miért is tudhat magáénak ekkora rajongótábort. Pattinson után egyébként Henry CavillAz acélember és a Vaják sztárja következik a „sorban”.

A rendszer kifejlesztője, Dr. Julian De Silva az eredmény kapcsán megjegyezte: „Pattinson esetében tökéletes arcelrendezésről beszélhetünk.” Úgy tűnik, hogy az utóbbi években a fiatal színész nagy visszatérésének lehetnek szemtanúi a mozirajongók, hiszen Pattinson éveken keresztül az Alkonyat filmszériában nyújtott alakításával azonosították, így talán nem is csoda, ha a 2021-ben érkező Batmant már most hatalmas várakozás előzi meg.