Ő a világ legjóképűbb színésze a tudomány szerint

Hosszasan lehet vitatkozni arról, ki is lehetne a legsármosabb hollywoodi sztár, ám úgy tűnik, hogy egy új technológia segítségével ez már konvencionálisabban is megállapítható.

Egy új IT rendszernek köszönhetően, amely lényegében az ókori görög kultúra esztétikai nyomvonalait követi, már megállapítható, mennyire is számít esztétikusnak arcunk. A fejlesztés lényegében a szemek, a szemöldök, az orr, az ajkak, az áll, fogsor és az arcélek arányait veti össze.

Mindezek alapján pedig nagyon úgy tűnik, hogy nem más, mint Robert Pattinson büszkélkedhet a legkiválóbb eredményekkel, így talán sokkal érthetőbb, miért is tudhat magáénak ekkora rajongótábort. Pattinson után egyébként Henry CavillAz acélember és a Vaják sztárja következik a „sorban”.

A rendszer kifejlesztője, Dr. Julian De Silva az eredmény kapcsán megjegyezte: „Pattinson esetében tökéletes arcelrendezésről beszélhetünk.” Úgy tűnik, hogy az utóbbi években a fiatal színész nagy visszatérésének lehetnek szemtanúi a mozirajongók, hiszen Pattinson éveken keresztül az Alkonyat filmszériában nyújtott alakításával azonosították, így talán nem is csoda, ha a 2021-ben érkező Batmant már most hatalmas várakozás előzi meg.