David Tennant (galériánkban) is versenyben volt James Bond szerepére Daniel Craig mellett, és csak évekkel később tudta meg

A Doctor Who színészének fogalma sem volt róla, hogy ő is szóba került a 007-es szerepére, amíg el nem mondták neki, hogy a producerek, Barbara Broccoli és Michael G. Wilson még azelőtt felvették őt a listájukra, hogy Daniel megkapta volna a szerepet.

"Soha nem hittem, hogy voltam, amíg nemrégiben nem dolgoztam egy rendezővel, aki Broccoliékkal dolgozott együtt, és azt mondta: "Igen, akkor rajta voltál a listán" - mondta a színész az Acting For Others podcastben.

"Azt hiszem, elég hosszú volt a lista, és nem hittem, hogy valaha is az élmezőny közelében voltam. De a jelek szerint igen.'

Craig 2006-ban vette át Bond szerepét, és hihetetlen 15 évig játszotta a titkosügynököt, mielőtt a 007 Nincs idő meghalni című filmben búcsúzott. Épp tegnap számoltunk be arról, hogy a színész ugyanazt a kitüntetést kapta meg, mint James Bond, ráadásul magától Anna hercegnőtől. Ovass róla bővebben itt!

akció | kaland | thriller

Az ikonikus brit titkosügynök, James Bond megpróbálja a háta mögött hagyni a múltját, kilépve az MI6-ből és a feladva a királynő és a korona védelmét Jamaicán telepszik... több»