Ewan McGregor készen áll arra, hogy visszatérjen a címszerepbe az Star Wars: Obi-Wan Kenobi sorozat második évadában. 

Bár hivatalosan még nem kapott zöld utat, nagyon úgy fest, hogy nyitva áll az ajtó a Jedi-mester történetének folytatása előtt. 

Ewan McGregor először az 1999-ben bemutatott Star Wars I. rész - Baljós árnyakban játszotta Obi-Wan Kenobi szerepét, de a trilógia mindhárom részében szerepelt. A Disney+ számára készített Obi-Wan Kenobi című sorozatban újra visszatért a szerephez, és lehet, hogy ez a kiruccanás nem csak egy évados lesz. 

"Nagyon örültem, hogy újra megcsinálhattam, és nagyon örültem, hogy újra együtt dolgozhattam Haydennel" - kezdte McGregor. "Remélem, lesz rá lehetőségünk, hogy újra belevágjunk. A régi időkben valószínűleg viccelődtem volna: ‘Kell egy jó történet, ami összeköti a III. és a VI. epizódot’. De ez már csak így van. Mindig úgy éreztem, hogy van benne egy jó történet. Úgy érzem, Deborah Chow megtalálta és tökéletesen ráérzett. Megtalálta azt a történetet, amit látni akartunk az utolsó és az első [1977-es] rész között... És azt hiszem, ez csak növeli a karakterekről való tudásunkat, és kielégítő... a rajongók számára is" - mondta reménykedve a Disney Studio Awards-nak adott interjúban.

Bár az Obi-Wan Kenobi egy kerek történetet mesél el, a címszereplő történetének folytatására számos lehetőség van. A második évadban egy új tanítványt, Reva Sevandert, más néven a Harmadik Nővért veheti maga mellé, aki elfordul az Erő sötét oldalától.

akció | kaland | sci-fi

 Egy önálló sorozat keretein belül tér vissza a Star Wars franchise egyik legközkedveltebb karaktere, Obi-Wan Kenobi, akit ismét Ewan McGregor alakít. több»