Olivia Wilde: Legyenek újra jó szexjelenetek

Olivia Wilde 2019-ben megjelent Éretlenségi című filmjével bebizonyította, hogy rendezőként is megállja a helyét a filmes szakmában. A színésznő gőzerővel dolgozik következő filmje, a Don't Worry Darling utómunkálatain, amelynek kapcsán egyúttal egy komoly kritikát is megfogalmazott a szakmával kapcsolatban.

Olivia Wilde szerint napjainkban a filmen látható szexjelenetek már egy ideje nem túl jók, így azt reméli, hogy a következő évben bemutatásra kerülő Don’t Worry Darling című filmjével sikerül némileg változtatni az erotikus jelenettekkel kapcsolatosan kialakult berögződéseken.

Noha egyelőre viszonylag kevés információ látott napvilágot a produkcióval kapcsolatban, a legfrissebb értesülések szerint a filmben szerepében látható  Harry Styles és Florence Pugh egy igencsak fülledt hangulatú jeleneten is osztozik majd. Ehhez fűződően Wilde egy friss interjúban azt is megjegyezte, hogy a nézők valószínűleg meglepve tapasztalják majd, hogy egy nő valójában milyen évelezetet is élhet át egy együttlét során.

A továbbiakban arra is fény derült, hogy Wilde egyébként a Tisztességtelen ajánlat és a Végzetes vonzerő című filmekből merített inspirációt a munkálatok során. Erre viszont még közel egy évet kell várni a nézőknek, hiszen a Don’t Worry Darling a tervek szerint 2022. szeptemberében érkezik a mozikba.