Önálló filmet kap a Démonok között 2 démoni apácája

Újabb filmmel bővül a Démonok között franchise.

Múlt héten debütált a mozikban a Démonok között 2., mely bár könnyedén szerzte meg a bevételi toplista első helyét, mégis némileg kevesebb bevételt produkált, mint az első epizód. A Warner Bros. azonban továbbra is bízik a franchise-ban, és ugyan a harmadik részt még nem jelentették be, az biztos, hogy elkészül a széria első spinoffja, írja a The Playlist.

Meglepő módon nem valamelyik főszereplő, hanem a  Vera Farmigat kísértő holtsápadt arcú apáca köré épül majd a következő produkció. A dolog érdekessége, hogy a démoni figura eredetileg nem is lett volna benne a filmben, és csak az utólagos forgatás során került bele James Wan horrorjába.

A szóban forgó film forgatókönyvét a Démonok között 2.-t társíróként jegyző David Leslie Johnson írja. Arról, hogy mikor várható a film premierje, egyelőre nincsenek információk. 

A Démonok között 2. az Intercom forgalmazásában már a hazai mozikban!

horror | misztikus | thriller

A paranormális jelenségek feltárásával foglalkozó Ed és Lorraine Warren ezúttal Angliában próbál pontot tenni egy megmagyarázhatatlannak tűnő ügy végére. Egy egyedülálló... több»