One Love: Itt a Bob Marley-film új előzetese!

Egy új trailer érkezett a Bob Marley: One Love című filmhez!

Marley sajátos zenei stílusa és társadalmi aktivizmusa miatt vált híressé, ami pályafutása során politikai célponttá tette őt. Számos ismert dalt írt, köztük az "Everything's Gonna Be Alright" és a "One Love" címűt.

Most a Paramount Pictures egy új előzetest tett közzé a film megjelenése előtt, amely további részleteket árul el arról, mire is számíthatunk.

A trailer egy megható életrajzi filmet ígér a legendás énekesről, amely a zenéjére koncentrál amellett, hogy a békéről szóló üzenetei hogyan tették őt célponttá. Számos megrázó jelenetet tartalmaz, ahogy Marley a zenéjével képviseli a jamaicai népet.

A történet az énekes békedalai által a sztárságig vezető útjára fog koncentrálni, amellett, hogy hogyan vált ezek miatt politikai erőszak célpontjává. Az életrajzi film főszerepében a Titkos invázió szereplője, Kingsley Ben-Adir alakítja Marley-t, aki mellett a Marvel Cinematic Universe sztárja, Lashana Lynch (Maria Rambeau a Marvel Kapitányból) is feltűnik, aki a feleségét, Ritát alakítja. 

A rendező Reinaldo Marcus Green, akinek korábbi munkái közé tartozik a 2021-es Richard király című sportéletrajzi film, amely Serena és Venus Williams édesapjának életéről szól. A korábbi, magával ragadó életrajzi filmek készítésében szerzett tapasztalatai miatt Green tökéletes választásnak tűnik arra, hogy Marley történetét a nagyvászonra vigye.

Ahogy a trailerből kiderül, a film az énekes életének kemény valóságát vizsgálja majd, miközben Marley békés zenét készített. Bob Marley életrajzi filmje magával ragadó történetnek ígérkezik egy ember küldetéséről, aki a reggae zenén keresztül pozitív üzeneteket terjesztett.

Kétségtelenül feltárja majd az 1981-ben, 36 évesen bekövetkezett tragikus, korai halálát is. Az azonban egyértelmű, hogy a film az énekes örökségének tiszteletére fog összpontosítani, beleértve az ezzel járó életveszélyes kihívásokat is.

Bob Marley: One Love 2023. február 14-én érkezik a mozikba - éppen időben a Valentin-naphoz.

dráma | életrajzi | zenés

2024-ben a BOB MARLEY ONE LOVE című film végre a nagyvászonra viszi egy olyan ikonikus személyiség inspiráló életét és zenéjét, aki a szeretet és az egység erőteljes... több»