Öngyilkos lett Chris Huvane, Margot Robbie és Julianne Moore egykori ügynökeA kép forrása: Deadline

47 éves korában elhunyt Chris Huvane, a Management 360 hollywoodi tehetségkutató cég partnere, aki olyan sztárok útját egyengette, mint Margot Robbie,Julianne Moore és Zach Braff.

A halálesetről elsőként beszámoló Deadline szerint a férfi öngyilkos lett. A Los Angeles megyei halottkémi hivatal nem erősítette meg az értesülést. A férfi állítólag hosszú ideje küzdött depresszióval.

Huvane számos világsztárt képviselt, a már említettek mellett ő volt a néhai Chadwick Boseman ügynöke is.

"Ma reggel szavakkal kifejezhetetlenül megrendültünk, Chris 'a legjobbak legjobbja' volt" - áll a 360 által kiadott közleményben. "Briliáns menedzser, tökéletes kolléga és barát, cégünk és kultúránk sziklája, akit minden egyes ember szeretett, aki valaha is találkozott vele. Felbecsülhetetlen veszteség, és a szívünk együtt érez a családjával és a barátaival. Mindannyian jobbak vagyunk, hogy ismerhettük Christ, és elkötelezzük magunkat, hogy minden nap tisztelettel adózunk az öröksége előtt."

A New York-i születésű Chris Huvane a PR-szakmában kezdte karrierjét, majd a GQ magazin nyugati parti főszerkesztője lett. 2010-ben a 360-nál már a tehetséggondozásban csillogatta meg képességeit, majd öt évvel később, 2015-ben a cég partnerévé vált.

29 HÍRESSÉG, AKIT 2022-BEN VESZTETT EL A VILÁG